What I ate Wednesday

Ne-au topit caldurileeee! La 37 de grade la umbra (asa arata termometrul azi pe la 10.30) numai de gatit intens nu imi arde. Banuiesc ca nimanui nu ii arde. Numai gandul de a sta in bucatarie ma face sa transpir. Plus ca nici sa mananc nu imi trebuie. Adica mint, imi trebuie, dar imi trebuie mai mult chestii crude. Direct din frigider daca se poate. Totusi azi am facut niste mici gesturi criminale si mai e si cate ceva "preparat" termic pe acolo. Secretul fiind ca am pus la foc si am fugit in camera la aer conditionat. 


La 6 dimineata fara exceptie sunt cu o cana de "ceva" sub nas. In ultimele zile vad ca nu mai trag la cafea si beau ceai negru (am unul mniam) cu miere si lapte. Nu m-as fi gandit vreodata ca o sa imi placa ceaiul negru, iar sa ii pun lapte nici atat. De vreun an insa am devenit fan. Si in caz ca va intrebati, nu il beau decat dupa ce se raceste aproape complet!

Micul dejun a survenit cu greu pe la ora 8. O data cu picea. Eu altceva nu puteam sa inghit asa ca a fost pepene galben si nectarina. Ea a mancat mai de oameni, cu paine, cu cascaval cu ardei si alea alea.


Pe la 11 am venit lesinate de afara si am impartit niste struguri albi. Cam acri ei, dar au mers bine spre stomac.


La pranz a fost salata. Cu ce era prin frigider si cu branza telemea proaspata. O copaie intreaga. Si niste ciupercute facute in tigaie, cu usturoi, lamaie si muuuuuult patrunjel. Am uitat sa va spun dar imi place patrunjelul. Chiar imi place rau! Fii-mea a bagat si niste carnita dintr-o pulpa de pui produsa ieri seara pe racoare. Trebuie sa fim prevazatori, nu?:))


Pe la 16.30 Katia mi-a indesat vreo doua grisine cu susan in gura. Si o pruna!:)) Pe urma la 17.30 am mancat o felie de paine cu vinete. Da, iata una din actiunile sinucigase. La 1000 de grade celsius eu am copt vinete. De ce? De pofta!


Acum, pe la 19 am bagat una bucata porumb (aha, am fiert si porumb pe caldura lui Satan). Ca tot zicea Iguanitza, mie imi place porumbul ala dulce, de lapte. Asta de azi imi aminteste intr-adevar de "gustul autentic", ala de porumb ca in copilarie, dar ehh. In fine, l-am mancat si gata, ce atatea discutii. In farfurie e portia pentru familionul intreg, n-am mancat eu trei stiuleti ca as fi crapat.

In rest am baut apa de mi-a iesit prin toate partile si....juma de pahar de Cola receeeee. Da da stiu, Cola spala rugina, de aia am si baut-o, ca sa dezmortesc instalatia! Beau rar si cand o beau imi pica bine.

Altceva chiar nu mai am in plan. Daca nu cumva m-o provoca sotul la o bere receeee. Sau daca nu mi-oi aminti pe la miezul noptii ca am inghetata in congelator.

Share:

12 comentarii

  1. Yummyy:x tare bine a aratat masa ta pe ziua de azi 😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Te admir femeie, chiar te admir! Eu am facut ieri copane la cuptor si am zis ca nu-mi mai trebuie, iar tu coci vinete. Esti o gospodina eroina! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. De la ce firma e ceaiul negru? Ce putin mananci ar trebui sa ti urmez exemplul poate asa as mai slabi si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Fată, tu mereu îmi faci foame! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu cana draguta!:)
    Si mie imi place ceaiul negru cu lapte si tot rece il beau...Parca e mai gustos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pfaai, oare de ce trebuia sa ma uit la pozele astea? :)))
    Tare esti tu amuzanta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pofta mi-ai facut de vinete si porumb , incredibil :)
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh vai, ce delicii! Şi eu în sezonul cald prefer să renunţ la E-uri, chimicale şi alte chestii şi să mănânc sănătos.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu coc vinetele in cuptor si asa chinul mi se pare mai mic caci fug in alta camera unde e mai racoare. :))
    Iti place picant, usturoiul si pastele atunci incearca o portie de paste cu usturoi, chili si muuult patrunjel... o sa-ti placa!!! <3 Si apoi o bere rece... :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmm ce mancam noi pe vremea asta:
    - pepene rosu, pepene galben - asta-i cina noastra de vreo 2 saptamani incoace
    - supa de rosii fulger - facuta din rosii la conserva (alea proaspete n-au niciun gust si dureaza si mai mult sa le gatesc)
    - supa de avocado cu castravete (avocado + castravete + apa + usturoi - date prin blender si mancate reci)
    - salata de rosii cu masline
    - pate de nuci / de masline
    - tagliatele de dovlecel crud, cu morcov, zeama de lamaie si busuioc
    - nectarine, struguri, piersici
    - guacamole cu paine de secara
    - vreo supa crema de linte, facuta seara pe racoare
    Si muuuultaaaa limonada indulcita cu stevia.

    -

    RăspundețiȘtergere