marți, 4 ianuarie 2011

A bit late!!


Scuzati tacerea nesimtita si prelungita!!Nu ma mai scuz ca deja stiti voi ce si cum!!
In lista mea kilometrica (intinsa pe 3 foi A4)de New Year's resolutions se numara si postarea consecventa de chestii pe blog!!Are u happy??Yeeeey!!:))
Ce sa va spun eu??De Revelion am stat acasa cu al meu, picea si parintii din dotare si la ora 1 dormeam dusa:D Cel mai patetic Revelion din ultimii 10 ani cred:)) But still am incercat sa ma machiez relativ simpatic.O sa va pun poze. Trebuie sa va arat si machiajele din zilele de Craciun si si...
Hmmmz...Anul asta am planuri mari pentru blog, pentru mine, pentru diverse. Desi am avut o stare cel putin depresiva la finalul anului, mi-am propus ca in 2011 sa schimb lucrurile si sa pornesc cu o atitudine pozitiva. Day 4 of the year and I'm going strong!!:))
Asta propriu zis nu e o postare, but still, e un mod de a va anunta ca sunt aici, vie si cu chef de "joaca" si ca o sa revin in forta so watch out!!!
Vreau sa le multumesc tuturor fetelor dragute care mi-au trimis mailuri de sarbatori, care mi-au dat idei pentru noi "rubricute" and stuff. O sa incerc sa nu dezamagesc!!Dupa cum spuneam am intentii marete si de data asta o sa le si pun in practica!!!

Un comentariu: