vineri, 10 septembrie 2010

Look no 5-paleta 120

Si iata ca am reusit sa mai fac unul:PEl asa e dragutel, a iesit cam ce imi imaginam,dar nu stiu cat de bine ma prinde pe mine personal. Cred ca la niste ochi albastrii ar face minuni:)
Am pornit cu ideea culorilor din frunzele uscate, dar nu frunzele alea chinuite.Stiti cand ne scotea invatatoarea in parc sa adunam frunzele cele mai viu colorate ca sa le punem in vaze prin clasa sau sa le folosim ca sa le pictam la ora de desen??Ei bine la astea m-am gandit.Portocaliu intens, rosu, maro-cupru...Poate parea o alegere cam ciudata si indrazneata pt toamna dar mie combinatia imi place. Am recunoscut ca nu ma prinde pe mine in mod special, but still..
6 comentarii:

 1. Nice :x. La ochi caprui se potriveste orice :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie-mi place mult. Consider ca la ochii caprui "prinde" orice :). Cred ca as fi adaugat si putin rosu :D.
  www.iuliabadita.ro

  RăspundețiȘtergere
 3. U are right fetele. La ochii caprui cam merge orice, numai ca machiajul asta nu da chiar asa bine la moaca mea. Posibil sa fie tenul de vina sau culoarea parului.Don't know!

  Iulia, daca te uiti la numerotarea culorilor, este si rosu...dar mama lui ca n-a iesit deloc in poza!!:(Ma enerveaza aparatul asta de moooor!!)

  RăspundețiȘtergere
 4. Mea culpa! :D
  M-am uitat atenta acum pt ca nu marisem poza cu trusa si am obs :D. Stiu cum e sa-ti stearga aparatul culorile... :(

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc Shoppa:D Spre sfarsitul zilei a incepu sa imi placa mai mult decat dupa ce ma machiasem:)) Probabil m-am obisnuit cu el.

  RăspundețiȘtergere