luni, 4 aprilie 2011

I love blogging tag!!

Sunt vechi antice si de demult:PAm ramas in urma dar pentru ca m-am facut fata cuminte(I know I am on probation, but give me some credit, will u??) ma apuc sa prestez.It will be long!!!:D:D

So, primul tag este cel de pe blog. Vechi de pe vremea lui Noe, facut de toata lumea!!Sa ma iertati cu plecaciune, dar nu mai stiu cine mi l-a dat!!Sa va dea Dumnezeu sanatate si minte ca vad ca mie mi-a dat Alzheimer in forma incipienta!!

Tag-ul zice asa:)1.Cand ai inceput sa scrii online?

12 ianuarie 2010, desi blogul era facut de prin septembrie 2009.

2.Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Faptul ca uneori chestiile scrise de mine sunt utile, ideea ca ramble-urile par sa distreze multe cititoare si nu in ultimul rand sentimentul de bine pe care mi-l dau postarile...fie ele si rare in anumite perioade!

3. Cum rectionezi la comentarii negative?

Hmmm una sunt comentariile negative, la modul CRITICI si alta sunt comentariile negative la modul jigniri. Cele dintai daca sunt constructive le accept si le analizez ca atare. Pana la urma omul cat traieste invata, nu??Celelalte...am avut parte de ele pentru o perioada, m-au afectat la momentul respectiv dar acum mi-ar fi indiferente!Jignirile din spatele anonimatului nu ma mai impresioneaza.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Voiam sa povestesc undeva, cu cineva despre "obsesiile mele" beauty and makeup related. Si cum Internetul e o gradina maaareee plina de obsesii mi-am zis "hai ca imi fac blog!!":))


5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?

Blogroll-ul meu momentan e o salata maaaare. Trebuie sa fac curat...Sa le asez pe categorii, sa fac update-uri pentru ca am multe fete pe care le citesc si care nu se regasesc acolo. Sper sa imi iasa si categoriile alea, daca nu, o sa am in continuare o salata colorata si interesanta!!

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?

Trebuie sa recunosc cinstit si cu mana pe pitpalac ca blogul asta mi-a adus inapoi ceva ce pierdusem:cheful de scris care facea parte din mine pe vremuri. Acum se zbate din nou, motiv pentru care am mai creat un blog pentru care inca nu gasesc timp:)) M-a invatat sa mai fac inca niste liste pe care rar le respect:P Mi-a adus a bunch of new makeup junkie friends!! M-a ajutat sa tin o evidenta a istoriei mele de beuaty si nu numai. A facut chestii faine blogul meu, asa rudimentar cum e el.

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?

Sa creasca mare, frumos si destept:))Sa se umple de postari misto, sa ma faca celebra si bogata:))Sa ramana tanar si nelinistit. Sa alea si alelalte.

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Sa inteleaga ca nu am chiar toate tiglele pe casa dar sunt o simpatica:P Sa revina cu drag macar din cand in cand si sa ma ierte cand absentez din motive binecunoscute!A daaaa si sa imi ofere mai mult feedback ca uneori chiar nu stiu ce sa spun, fac, ce ati vrea sa vedeti!!Si chiar as vrea sa "va fac pe plac". Dar daca nu imi spuneti care va e "placul":P mi-e cam greu!!

One TAG down-6325763434 more to go:))

2 comentarii:

  1. Blog sale!!cosmetice,parfumuri la cele mai mici preturi!!
    http://preciousboutiquee.blogspot.com/2011/04/blog-sale.html

    RăspundețiȘtergere